Истерия Дизайн – проект „Редута“ – Гардеробно помещение

Гардеробната стая се утвърждава все по-успешно в съвременния бит, отговаряйки на новия стил на живот и търсенията на потребителите. А и при интериорните решения на модерните съвременни жилища все по-често има възможност да се обособява “родителска зона”, която включва спалня, гардеробно помещение и баня.

Hяма жена, която да не си е мечтала за стая-гардероб като на холивудските актриси по филмите. Съвременните интериорни дизайнери все по-често оставят много въздух при проектирането на домове и „крият” шкафовете за дрехи в стените. А защо не и в отделни помещения, дори да е само ъгълче от стая.

Ако сте щастливка с голям апартамент или дори къща, то може да си позволите специална стая-гардероб с по-голяма площ, но не повече от 8 кв.м. по съвети на интериорните дизайнери. Създаването на специално помещение, в което да съхранявате дрехи, обувки, аксесоари.

Това ще ви даде възможност не само да се избавите от излишно големите гардероби като си отворите още пространство, но и ще можете да се грижите за дрехите си по-добре. Във функционално отношение стаята-гардероб е просто по-голям шкаф. Но в него ще се преобличате, изпробвате, ще се оглеждате, ще видите дали си пасват подбраните аксесоари…
Но и просто да се уедините и да си починете. Защото стаята-гардероб е нещо като банята – там може да останете сами и да се отпуснете, да снемете напрежението, натрупано през работния ден.

Разгледайте нашето предложение за гардерона стая :






1 коментара:

Nevi Vasileva каза...


🪑 Страхотен блог за обзавеждане и мебели! Благодарим Ви, уважаеми, че споделихте тази радост с нас!
Поздрави от Седни БГ team ! Интересни мебели: Ofismebeli-BG.com


Публикуване на коментар

 

Copyright © Ирена Иванова www.isteria.eu created by TheWizard | Истерия Мебели Блог